Серии “Етерика” – натурална, чиста, здравословна грижа за лице, коса и тяло

Какви са ползите от употребата на козметичните масла за лице на Етерика? Успешно се борят срещу признаците на стареене като фини линии, бръчки и петна; Подобряват гъвкавостта на кожата; Те се отличават със 100% натуралния си състав - комбинация от етерични и базови масла, което ги прави напълно безопасни за прилагане върху кожата, за разлика от други козметични продукти, които са плод на интензивна химична обработка.

Косата притежава естествени функции за защита от външния фактори и за правилна хидратация на косъма. Тези механизми обаче престават да работят “на пълни обороти” под действието на различни негативни влияния. В този момент на помощ идват козметичните масла на Етерика.

Маслата за тяло на Етерика помагат за обща релаксация и отпускане на тялото и при кожни несъвършенства. Може да се извършва масаж на тялото в участъците, при които се чувства физическа напрегнатост и болка. Подходящо е за употреба след спорт или тежко физическо натоварване. Помагат за укрепване структурата на кожата, поддържайки нейната еластичност и предотвратявайки образуването на стрии.

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват