Всички сме чували, колко е важен рибният колаген и въобще рибата в участието й с борбата с бръчките, както и за подобряване на хидратацията и балансираното омазняване на кожата. Истината е, че този рибен колаген е известен и като морски, и е силно обвързан с подобряването на здравето не само на кожата, но и на костите, ако се приема вътрешно.

Каква е структурата на рибния колаген и на какво влияе?

Вероятно не знаете, но рибният колаген е от тип 1, който естествено се намира почти навсякъде в тялото на човека. Както всички знаем, колагенът е най-добрият ни приятел, защото се бори активно със състаряването на кожата и нейния вид. Още той се грижи за добрата хидратация, стегнатостта на кожата и дори борбата с целулита.

От къде произхожда рибният колаген?

Естествено, той идва от риба, но това което го прави толкова специален е голямото изобилие от морски източници. Интересно е, че 60% от рибния би-продукт се изхвърля. В това число е рибената кожа, която е изключително богата на колаген и е предпочитана при извличането на колагена. Освен там, тя може да се намери в голямо изобилие в люспите, които в кулинарията не намират приложение.

Натурални рибни колагени Colway

Натуралните рибни колагени Colway са идеални за всички, които искат да имат здрава кожа, която да бъде еластична и без недостатъци. С годините всички вещества забавят обмяната си, което ги прави по-малко ефективни, затова е важно да нанасяте продукти, които са богати на рибен колаген. Само след няколко месеца ще забележите огромна промяна в цялостния вид на кожата ви. Тя ще заблести, ще забави стареенето, а някои сухи бръчки ще започнат да се изглаждат. В рибния колаген Colway се съдържа рибен протеин, той ще проникне бързо и ефективно и ще стимулира фибробластите, които произвеждат колаген.

Още ползи от рибния колаген

Той ще помогне още при борбата с белезите, защото известният протеин ще се справи с някои повърхностни белези, които са се появили през годините. Същото, което ще направи с фините бръчки и борбата с някои несъвършенства. Ако често кожата ви се възпалява или правите алергии, този продукт ще се справи ефективно с това. Ще усещате кожата си много по-спокойно и няма да реагира толкова често на други продукти или външни фактори.

Ще забележите и че кожата ви става много по-еластична, стегната и сияйна. Това винаги е плюс, особено за дамите, които се опитват да се справят с фините линии.

Винаги избирайте качествени продукти, с които да помогнете ефективно на кожата си. Доверявайте се на съставки, които вече активно присъстват в състава на тялото ви и внимателно се насочвайте към доставчик. В Eterika.eu гарантираме за идеалното качество на всички артикули и с удоволствие ви представяме ефективната формула на рибния колаген. Залагайте на здрава и еластична кожа, защото заслужавате кожата ви да сияе!

Изберете продуктите, които да нанасяте всеки ден, за да може да се наслаждавате на оптимален ефект. Заслужавате да имате сияйна и разкошна кожа, която да бъде гладка и еластична. За тази цел се насочете към рибния колаген, който ще направи всичко това за вас.