Красота и здраве

Масла за тяло: масло за пети и масло против целулит и стрии на Етерика

масло против целулит и стрии 50 мл Етерика

Лятото е време за слънце, море и плаж, но също така може да бъде и време, в което кожата ни изисква по-специална грижа. Изложената на слънцето кожа на петите нерядко става суха и напукана, а целулитът и стриите се превръщат в проблем, с който се борим всяко лято. За щастие, имаме решение – масло за пети и маслото против целулит и стрии на Етерика.

Маслото за пети на Етерика е специално създадено, за да хидратира и подхранва кожата на петите, като предотвратява изсушаването и напукването. Съдържа натурални съставки, които омекотяват кожата и я правят гладка и копринено мека. Нанася се лесно и бързо с лек масаж, който стимулира кръвообращението и подпомага регенерацията на кожата.

Маслото против целулит и стрии на Етерика е идеалното средство за грижа за тялото през лятото. Съдържа комбинация от ценни масла, които подобряват еластичността на кожата и намаляват видимостта на целулита и стриите. Редовната употреба на маслото помага за стягане на кожата и възстановяване на нейната естествена красота.