Правила за възстановяване на суми

Имаме 14-дневна политика за връщане, което означава, че имате четиринадесет дни след получаване на вашия артикул, за да поискате връщане.
За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да бъде в същото състояние, в което сте го получили, с етикет и в оригиналната му опаковка, без да е нарушена целостта й. Ще ни е необходима и разписка или касова бележка за покупката.
За да заявите връщане, може да се свържете с нас на office@eterika.eu. Ако то бъде прието, ние ще ви изпратим товарителница за доставка към нас, както и инструкции как и къде да изпратите вашата пратка.
Винаги можете да се свържете с нас за всеки въпрос за връщане на office@eterika.eu.

Щети и проблеми

Моля, проверете поръчката си при получаване и незабавно се свържете с нас, ако артикулът е дефектен, повреден или ако получите грешен артикул, за да можем да направим справка и да отстраним проблема бързо.

Изключения / невъзвръщаеми артикули

Не приемаме връщане на продукти за продажба или ваучери.
Моля, свържете се, ако имате въпроси или притеснения относно вашия конкретен артикул.

Възстановяване на суми

Ще Ви уведомим, след като получим и проверим връщането Ви, и ще Ви уведомим дали възстановяването е било одобрено или не. Ако бъде одобрен, ще бъдете възстановени автоматично по оригиналния начин на плащане. Моля, не забравяйте, че може да отнеме известно време, докато банката или издателят на кредитна карта обработят и осчетоводят възстановяването.

Нужда от помощ?

Свържете се с нас на office@eterika.eu за въпроси.