☀️През пролетно-летния сезон единственото, което ни спира да се наслаждаваме на прекрасното време навън, когато сме сред природата, на почивка или на разходка в парка, са насекомите. 🦟Репелентите против комари с натурални съставки са страхотна алтернатива за всеки, който иска да избегне токсичните съставки. Особено подходяши са за подрастващи, бременни жени, кърмачки, както и за хора със здравословни проблеми. 🤗

Важно е да знаете, че етеричните масла никога не трябва да се нанасят директно върху кожата❗

🌿Лимонова трева + Евкалипт
Маслото от лимонова трева е доказан враг на комари и кърлежи, а евкалипта се използва още от 40-те години на миналия век като естествен репелент. Смесете в спрей бутилка 10 части базово масло по избор (например от гроздови семки) и 1 част етерично масло от лимонова трева и евкалипт. Създайте своя естествен репелент, който ще осигури до 95% защита срещу насекоми в продължение на 3 часа.

Важно: Сместа не бива да се използва при деца под 3-годишна възраст.

🌿Цитронела + Мента
Ментата и цитронелата са етерични масла, които са ефективни в борбата срещу комарите. Те влизат в състава на много репеленти против комари, а ментата е известна и с това, че отблъсква и кърлежите. Отново, смесете в спрей бутилка базово масло по избор и с етерично масло от цитронела и мента в пропорция 10:1 (10 части базово масло и 1 част етерично). Продуктите на Етерика със 100% натурален състав ви гарантират качествена защита до 3 часа след нанасяне!

🍃Възможности за Естествена Защита
Когато лятото пристига, а с него и непоканени гости – насекомите, важно е да имате под ръка надеждният съюзник за отблъскване. Етеричните масла, използвани в нашите продукти, не само предпазват от досадните комари и други насекоми, но и оставят приятен аромат във въздуха около вас.

🌱Предимства на Етеричните Масла
Етеричните масла се извличат от растенията и са познати със своите множество ползи. Освен че са ефективни репеленти срещу насекоми, те имат и други благоприятни свойства за здравето и благополучието. Например, лимоновата трева има успокояващ ефект върху нервната система, докато ментата може да освежи дъха и да подобри настроението.

🔬Научно Доказана Ефективност
Множество изследвания са потвърдили действието на лимоновата трева, цитронелата, ментата и евкалипта като репеленти срещу насекоми. Освен това, те са безопасни за употреба в домашната среда и не представляват риск за вашето здраве.

👨‍👩‍👧‍👦За Цялото Семейство
Нашите продукти с етерични масла са подходящи за цялото семейство. Не само че предпазват от досадните насекоми, но също така осигуряват спокойствие и уют в дома ви. Вече не е нужно да се притеснявате за децата си, за бременните жени или за любимите ви домашни любимци – нашите продукти са сигурни и ефективни за всички.

🌍Екологично Отговорни
С грижа към природата и околната среда, ние създаваме продукти, които не само са благоприятни за вашето здраве, но и за планетата. Избирайки нашите репеленти с етерични масла, вие подкрепяте устойчивото развитие и опазването на екосистемите.

👍Заключение
Лятото е време за наслаждаване на природата и свободното време с любимите ни хора. Нека насекомите не ви спират да се радвате на тези моменти! С нашите продукти, базирани на натурални етерични масла, вие получавате не само защита срещу насекоми, но и мир и спокойствие за вас и вашето семейство. Бъдете част от нашия съюз за безопасно и приятно лятно преживяване! 🌿

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *