Хилядолетното присъствие на етеричните масла в живота на хората е доказателство за техните ползи за здравето, визията и дори домовете ни.

Свойствата им са признати надлъж и нашир по света, а тяхната популярност кара все повече потребители да им дадат шанс и да започнат да ги използват активно в ежедневието си.

Приложението на етеричните масла може да бъде успешно само тогава, когато производителят ви е проверен.

Чистата природа на натуралните продукти на Етерика и липсата на химически примеси допринасят за значително по-добрия им ефект.

Нашата дейност се отличава със затворен процес – от производството на суровини, през тяхната преработка, до предлагането им директно на нашите клиенти.

Това ни дава самочувствие да гарантираме на потребителите си висока концентрация на жизнената сила на природата във всяко от етеричните ни масла.

Етерични масла – приложенията им във вашето ежедневие

  • Локалното приложение на етерични масла ви позволява да насочите благотворната им сила в точно определено място. Намазването на конкретна част води до по-бързото регенериране на кожата, когато тя е засегната;
  • Според редица учени, едно от приложенията на етеричните масла, на което трябва да се обърне повече внимание, е ароматното. Те създават приятна атмосфера в дома или офиса ви и водят до значително подобряване на вашето настроение. Подходящи са както за възрастни, така и за деца. В допълнение към това, приятната миризма на етеричните масла ги превръща в чудесен натурален ароматизатор;
  • Изпаренията на етеричните масла са ценни помощници в борбата срещу вирусите;
  • Това, на което дамите със сигурност биха обърнали внимание, е приложението на етеричните масла в разкрасителните процедури. Няколко капки етерично масло биха били чудесна добавка към приготвените в домашни условия шампоани. Това значително ще подобри състоянието на скалпа ви, ще укрепи косъма и ще ви бъде полезно в борбата с пърхот, сухота и др.;
  • Етеричните масла могат да ви служат идеално и при масажи и разтривки.

Приложението на етеричните масла не се ограничава само до здравето и визията на хората. Благодарение на антисептичното им действие, те умело се прокрадват и в домашно приготвените почистващи препарати.