Aroma compositions, Essential oils

Серии “Етерика” – натурална, чиста, здравословна грижа за лице, коса и тяло

lazy

Козметични масла за лице – активни формули за всеки тип кожа

Какви са ползите от употребата на козметичните масла за лице на Етерика? Успешно се борят срещу признаците на стареене като фини линии, бръчки и петна; Подобряват гъвкавостта на кожата; Те се отличават със 100% натуралния си състав – комбинация от етерични и базови масла, което ги прави напълно безопасни за прилагане върху кожата, за разлика от други козметични продукти, които са плод на интензивна химична обработка.

Козметични масла за коса – за жизнена, копринено мека и блестяща кожа

Косата притежава естествени функции за защита от външния фактори и за правилна хидратация на косъма. Тези механизми обаче престават да работят “на пълни обороти” под действието на различни негативни влияния. В този момент на помощ идват козметичните масла на Етерика.

Козметични масла за тяло – за здрава и елегантна фигура

Маслата за тяло на Етерика помагат за обща релаксация и отпускане на тялото и при кожни несъвършенства. Може да се извършва масаж на тялото в участъците, при които се чувства физическа напрегнатост и болка. Подходящо е за употреба след спорт или тежко физическо натоварване. Помагат за укрепване структурата на кожата, поддържайки нейната еластичност и предотвратявайки образуването на стрии.