Здравословната промяна винаги идва отвътре-навън и хранителните добавки Colway доказват точно това. За да имате красива и здрава кожа, коса, нокти, дори зъби, както и имунна система е важно да си набавяте добри хранителни вещества. В днешната статия ще ви запознаем с качествата на добавките, които трябва да имате у дома.

Хранителна добавка Colvita

Тази хранителна добавка от COLWAY е с гарантирано качество и е изключителен източник на колагенови аминокиселини, които са получени чрез лиофилизация. Освен това този колаген се базира основно на хидролизати на животински протеини, което е известно още като желатин.

Колагенът е изключително важен за функциите на човешкия организъм. В тялото ни 30% от общото тегло на човешкия протеин е отговорен за обновяването на телесните клетки. Самият той може да определи еластичността на кожата ни, правилното овлажняване и подобряването на плътността й.

Ефектите, които ще забележите върху организма са много, но ето няколко от тях:

  • Ще усетите кожата си гладка, мека и еластична
  • Слоевете на кожата ви ще са добре хидратирани
  • Процесите на стареене ще намалеят
  • Видими резултати върху кожата, ноктите и косата
  • Ще усетите заздравяване върху костната, колагеновата структура, както хрущялите.

Хранителна добавка Detocol

Тази хранителна добавка е предназначена за използване при превенция срещу паразити, гъбички и бактерии, както и при лечение на такива. Добавката не е обезпаразитяваща, а неинвазивна, както се препоръчва и в определите количества.

Ролята на хранителната добавка DetoCol е да почисти тялото бавно, без необходимост от гладуване или принудителна дефекация. Препоръчва се на хора, които искат да направят прочистване в домашни условия.

Препоръчва се да се използва не повече от 3 пъти дневно, като може да се прави цикъл от 3 пъти в годината. Не превишавайте дозата и не забравяйте, че разнообразната храна и балансираната диета са част от промяната, която ще спомогне за по-бързото абсорбиране на колагена и качествените вещества.

Хранителна добавка ColDeKa

В тази хранителна добавка ще се запознаете с екстракта от гъби Шитаке, които са в основата й. В съдържанието си тези гъби имат полизахариди и екстракт от дрожди Saccharomyces cerevisiae.

Тази добавка е с важно действие, което спомага за функционирането на мастноразтворимите витамини D и К. Също така съставките се разтварят в черен дроб от треска, което довежда ефективните витамини и мастни киселите D и А.

Витамин D е страхотен за имунната система и усвояването на калций, и фосфор. Освен това е чудесен за заздравяване на костите и зъбите, както калцият в кръвта, и клетъчното делене. Витамин К се справя със съсирването на кръвта и също помага за заздравяването на костите.

Хранителна добавка LunaCol

Интересното за този продукт е, че той съдържа лунасин, който е уникален протеин с това, че предизвиква големи надежди в хората при пробив в много области на науката. Това е и първата достъпна формулировка за Европа, в която се съдържа съставката лунасин.

Важно е да се знае, че тази съставка по никакъв начин не е отговорна за алергични реакции, които са причинени от соеви продукти. Освен това няма негативен ефект върху хормоналния баланс, защото не се свързва с фитоестрогените.

Хранителна добавка ORACol

Ако търсите антиоксидантна бомба това са добавките, върху които трябва да се спрете. Имат екстракт от сушени плодове, зеленчуци, подправки и L-цистеин. Много е важно, че съставките му активират антиоксидантния механизъм и по този начин подкрепя тялото ви.

Свободните радикали и антиоксиданти постоянно циркулират в човешкото тяло и баланса между тях е много важен. Освен това излишъкът на радикали може да влоши много здравето ни и да причини заболявания. Антиоксидантите са също толкова важни за живота, колкото и витамините, минералите, аминокиселини, които са в основата на колагеногенезата.

За да се радвате на добро здраве и красотата ви отвън е важно да приемате всички необходими вещества, които отговарят за укрепването на тялото ви. В този ред е и колагенът, който е в основата на красотата отвътре и отвън. Не забравяйте, че е важно да комбинирате с активности и разнообразна здравословна храна.

Ние от Eterika се гордеем с продуктите, които достигат до вас и ви препоръчваме да опитате COLWAY хранителна добавка, която ще стимулира процесите в организма ви и ще ви направи по-устойчиви.